Top 20 de coafuri pentru mirese în 2018

Nimeni n-a priceput vreodată ce se întâmplă în acele ore parcă nesfârșite pe care le petreci la salonul de înfrumusețare. Cu excepția altor femei. Firește că nici MIE nu ÎMI e clar de ce domnul din viața ta te întreabă din oră în oră când ești gata, doar i-a spus că în 5 minute. Frumusețea cere sacrificii, dar și timp, sunt de acord cu tine. BEEN There, done that! Iar când ocazia pentru care urmezi acest ritual aproape ezoteric este chiar nunta ta, îți înțeleg pe deplin exigențele.

De când am fost cerută de soție (în sfârșit), am întâlnit atât de multe foste mirese și am povestit cu ele câte în lună și în diamante sclipitoare, încât aproape că m-aș putea reprofila. Și cum știu că îți dorești ca mine să iasă totul perfect, coafura mai ales, am consultat cataloagele anului în locul tău. Pe foarte scurt, de la clasicul coc și până la cosițele împletite, ideile cu care poți cocheta în 2017 sunt musai… voguish. De reținut că vei alege coafura în funcție de croiul rochiei. Mireasa nonconformistă își va purta părul în șuvițe rebele, iar romantica va avea câțiva cârlionți care să-i cadă gingaș pe frunte și să-i mângâie delicat gâtul. Hai să vedem mai jos cam ce ne propun stiliștii, ca să alegi ce ți s-ar potrivi:

#1: Păr împletit în formă de inimi

Încă nostalgică după diminețile în care mama îți aranja părul într-o frumoasă împletitură? Foarte inspirat să aduni aceste dulci emoții într-o coafură pentru ziua cea mare. Anul acesta însă, spicul va fi înlocuit de onduleurile care iau forma inimii. Pentru ca dragostea care e în aer și să se joace și-n părul tău, ca vântul liniștit de vară. Coafura este una spectaculoasă, vei cuceri toate privirile, oricum ațintite asupra ta. Dacă lungimea părului nu îți permite, nu te neliniști, un hairstylist priceput se va ajuta de extensii ca să arăți fabulos.

Foto via @emilyrosehannon

#2: Coc în creștetul capului

Nu suntem niciodată prea mari să nu mai credem în povești. Acolo ai citit și tu că prințesele au coronițe în jurul unui coc șic. Ai putea opta și tu pentru unul. Dacă dorești, poți lăsa două șuvițe să cadă ca panglicile în față. Îți vor da un aer foarte cochet.

Foto via @stylemepretty

#3: Onduleuri elegante

Vrei o coafură elegantă, dar nu neapărat și pretențioasă? Ți-ai putea aranja părul în bucle lejere, care-ți vor permite, în același timp, să dansezi cât e noaptea de lungă. Look-ul este unul sofisticat, fără să-ți dea însă prea mari bătăi de cap.

Foto via @wohhwedding

#4: Bucle asimetrice

Ai părul ondulat sau așa te-ai visat în ziua nunții și vrei să-ți aduni buclele într-o coafură care să nu treacă neremarcată? Sfătuiește-te cu stilistul tău cum să le prinzi ca să te avantajeze cel mai bine. Trebuie doar să le fixezi mai sus într-o parte decât în cealaltă. Va fi ceva deosebit!

Foto via @jodiurichuk

#5: Împletitură și coadă

Nu te poți decide între împletitură și coadă? Le poți avea pe amândouă! Este coafura ideală pentru mireasa modernă, care vrea să impresioneze printr-un look relaxat și elaborat totodată.


Foto via @mywedding

#6: Stilul futuristic

Dacă ai evitat să navighezi pe internetul plin de coafuri stereotipice, îți propunem una inedită, cu părul prins în clipsuri, într-o abordare cyberpunk. Va fi ușor de asortat cu rochia ta rebelă.

 Foto via Alexander McQueen Paris

#7: Cosânzeana

Nu ai de gând să-ți coafezi părul în niciun fel? Atunci îți recomandăm să îl aranjezi simplu, lăsat să cadă liber pe spate. Atât doar, să porți pe creștet o coroniță din plante verzi. Este și cea mai grozavă variantă pentru o nuntă în aer liber.

#8: Coadă-de-pește în stil tribal (Mohawk)

Nuntă altfel, pe nisipul mării sau în creierii munților? Coafura nu poate fi sfioasă. Pentru a-i imprima un aer wild, îți recomand stilul Mohawk. Volumul poate fi obținut cu ajutorul acelor mici bureți pe care i-ai tot zărit folosindu-se la coafor.

Foto via @irrelephantblog

#9: Coc maxi

Părul cu volum și-a găsit și el o modalitate de a fi prins astfel încât să-și păstreze tot farmecul. Adunat într-un singur coc supradimensionat, pare desprins de pe coperta unei reviste glossy. Dacă asta îți și doreai, ce mai aștepți?

Foto via @nicoledeanne (Hillary Duff)

#10: Bufant și în valuri

Cu părul bufant în creștetul capului, de acolo căzând în valuri spre spate – așa ar putea fi coafată regina nopții. Nu uita de câteva flori mărunte, naturale sau o bijuterie, care să pară că răsar firesc din păr.

Foto via @marysolglz

#11: Coc jos

Oldie but goldie este și crezul tău? Inspiră-te din această coafură. Lasă un aer retro mireselor cu ținute ce păstrează pafumul vremurilor frumoase de odinioară.

Foto via @thelifestylelibrary

#12: Pin-Up Rolls

Oprește-te din căutat coafuri vintage, căci o găsești la noi pe cea mai drăguță! Te va face să arăți foarte sexy și jucăușă.

Foto via @sheideas

#13: Voalul miresei

Toate miresele poartă voal, dar parcă tu nu ai face la fel. Am descoperit o soluție foarte delicată, care să împace tradiția cu gusturile tale. Ia-ți toată libertatea în a-l prinde pe placul tău!

 

Foto via @onewed

#14: Mica sirenă

Căutai ceva ce nu s-a mai pomenit, cam ca o sirenă? Uite cum ai putea să-ți împletești părul:

Foto via @samanthapelletier

#15: Împletură elegantă

Ați gândit în cele mai mici detalii o nuntă clasică, este totul pus la punct, stilul coafurii mai lipsește? Ce spui de o împletitură sofisticată, ca mai jos:

Foto via @deerpearlflowers

#17: Mireasă cu bentițe

Adori bentițele în ținutele de zi cu zi? Cine spune că nu le poți purta și la nunta ta.

Foto via @theknot

#18: Funda festivă

Anul acesta părul multicolor a fost în lumina reflectoarelor și cum ar putea fi mai bine pus în valoare decât cu o fundă la fel de nonconformistă.

Foto via @pinterest

#19: Coc deosebit

Sofisticarea i se potrivește cel mai bine cocului. Pentru un plus de farmec, poți să-i lași mână liberă stilistului să se joace cu câteva șuvițe pentru o combinație cu adevărat unicat.

Foto via @makeupandbeauty

#20: Original

Coafura de mireasă originală este așa cum vrei tu. Fie că-ți lași părul liber, așa cum îl porți de obicei ca să semeni cel mai bine cu tine în ziua nunții, fie că ai o altă idee de coafură care nu se regăsește între cele găsite de noi, atât timp cât îți place ție, e mi-nu-nat!

Foto via @yandex

Trag speranța că articolul meu o să-ți fie de folos și o să-ți simplifice cu mult căutările. Orice ai alege, amintește-ți cât ești de frumoasă! Cu puțină inspirație, vei arăta absolut magnific în cea mai importantă zi din viața ta de până acum.

 

Sursă imagine articol: @sacmodelleriint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *